Sac personalizat nailon

Produs nou

Produsul este prevăzut cu un panou pentru etichetă cu nume.

Pe ambele părți, este amplasat un triunghi reflectorizant.

Mai multe detalii

5994 Produse

8,45 lei fara TVA

Fisa tehnica

Height53 cm
Width38 cm
Depth28 cm

Informatii

Sacul personalizat din nailon pentru copii reprezintă o metodă inedită de promovare, mai ales dacă ești organizator de competiții sportive sau domeniul tău de activitate are de-a face cu cei mici. Sacul personalizat imprimat cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte cu siguranță va face furori de fiecare dată când va fi folosit, la școală, la sala de sport sau în parc.

Rezistența produsului este dată de materialul din care este fabricat, nailonul fiind un polimer sintetic ieftin, ușor, fin și tare.

 

Design ergonomic și calitate garantată

 

În ultimii ani, sacoșele/ sacii personalizați au devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, sacul personalizat din nailon garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacul din nailon poate fi purtat cu ușurință pe umăr. În plus, calitatea materialului – nailon - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacul personalizat beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme transportului echipamentului sport al celui mic sau al rechizitelor de la școală.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produs sacul din nailon îl face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Serigrafia constă în aplicarea pe materialul textil a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice.