Sac pânză personalizat,tip sport

Produs nou

Culori disponibile: alb, natural, negru, gri, albastru, roșu

Capacitate: 13 Litri

100% bumbac organic

material premium

Mai multe detalii

5994 Produse

25,82 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime37 cm
Latime47 cm
Densitatea materialului340g/mp
CompositionsCotton
Zona de imprimare32 x 42 cm

Informatii

Sacul din pânză personalizat,tip sport, reprezintă o metodă inedită de promovare, mai ales dacă ești organizator de competiții sportive. Sacul sport personalizat imprimat cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte cu siguranță va face furori de fiecare dată când va fi folosit, la școală, la sala de sport sau în parc.

Sacul din pânză, tip sport, poate fi purtat cu ușurință pe umăr. În plus, calitatea materialului este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată.

 

Design ergonomic și calitate garantată

 

În ultimii ani, sacoșele/ sacii personalizați au devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, sacul sport personalizat din bumbac garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacul personalizat beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme transportului echipamentului sport sau al rechizitelor de la școală.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produs sacul sport îl face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Serigrafia constă în aplicarea pe materialul textil a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sac pânză personalizat,tip sport

Sac pânză personalizat,tip sport

Culori disponibile: alb, natural, negru, gri, albastru, roșu

Capacitate: 13 Litri

100% bumbac organic

material premium