Pungă cadou din pânză, diferite culori

Produs nou

Culori disponibile: alb, natural, negru, albastru, roșu, fucsia, galben.

Capacitate: 2,5 litri

Mai multe detalii

5994 Produse

4,80 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime19 cm
Latime25 cm
Densitatea materialului140g/mp
CompositionsCotton
Lungime mâner25 cm
Zona de imprimare15 x 22cm

Informatii

Îți promovezi afacerea ieftin și sigur

 

Punga de cadou din pânză personalizată a devenit, în ultimii ani, un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Punga de cadou personalizată, disponibilă în diferite culori, cu siguranță atrage atenția clienților tăi, iar calitatea materialului – bumbac 100% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată.

 

Vizibilitate garantată a mărcii tale

Metodă chic de promovare, punga de cadou din pânză, din bumbac 100%, imprimată cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte cu siguranță va face furori în supermarket de fiecare dată când va fi folosită. Fabricată dintr-un material prietenos cu mediul înconjurător, cu siguranță punga de cadou din pânză aduce un plus de originalitate față de cele clasice din plastic sau hârtie, în primul rând prin faptul că pot fi folosite la nesfârșit.

Mediile ecologiste au arătat că sacoșele din bumbac ar trebui refolosite de 327 de ori înainte de a atinge emisiile de carbon din fabricarea unei singure pungi de plastic de unică folosință. Asta, în timp ce o pungă din polipropilenă reciclată necesită 26 de reutilizări pentru a atinge acest prag.

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa clasică de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Recenzii

Scrie o recenzie

Pungă cadou din pânză, diferite culori

Pungă cadou din pânză, diferite culori

Culori disponibile: alb, natural, negru, albastru, roșu, fucsia, galben.

Capacitate: 2,5 litri