Sacoșă maxi personalizată din iută, capacitate 21 litri

Produs nou

Culori disponibile: natural auriu

Capacitate: 21 Litri

Mai multe detalii

5000 Produse

21,25 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime42 cm
Latime33 cm
Adancime19 cm
Compositions100% iută cu fire aurii
Lungime mâner55 cm
Zona de imprimare34 x 24cm

Informatii

Îți promovezi afacerea în stil eco

Sacoșa din iută reprezintă o alternativă eco-friendly la sacoșele din plastic oferite de supermarket. Iar dacă o personalizezi cu logo-ul tău, cu un text sau o imagine reprezentativă pentru afacerea ta, cu siguranță sacoșa din iută va face furori de fiecare dată când va fi purtată, la cumpărături sau la plajă.

Natural înseamnă la modă, iar în ultimii ani din ce în ce mai multe companii mari aleg să-și personalizeze produsele pentru mai multă vizibilitate. Cu noi, să-ți potrivești culorile companiei cu sacoșa personalizată devine cel mai simplu lucru și cel mai la îndemână.

Calitate și vizibilitate garantate

Sacoșa personalizată din iută laminată este un produs de nelipsit din pachetul tău de promovare în această vară, fiind prietenoasă cu mediul înconjurător, dar nefăcând rabat de la calitate.

Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe iută, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa din iută personalizată poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului – iută, laminat - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa din iută o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă maxi personalizată din iută, capacitate 21 litri

Sacoșă maxi personalizată din iută, capacitate 21 litri

Culori disponibile: natural auriu

Capacitate: 21 Litri