Sacoșă iută personalizată pentru sticlă

Produs nou

Culori disponibile: natural auriu

Capacitate: 4 litri

Mai multe detalii

5000 Produse

12,26 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime12 cm
Latime35 cm
Adancime11 cm
Compositions100% iută cu fire aurii
Lungime mâner29
Zona de imprimare8.5 x 24cm

Informatii

Îți promovezi afacerea cu stil și eleganță

Ești importator sau producător de vinuri? O sacoșă din iută personalizată, pentru sticlă, reprezintă un cadou promoțional cu stil de care clienții tăi se vor bucura fără îndoială. Sacoșa personalizată susține cu ușurință o sticlă de 1,5 litri. Aceasta poate fi imprimată cu logo-ul tău sau cu un text/ o imagine care să te reprezinte.

Sacoșa personalizată pentru sticlă, fabricată din iută, reprezintă fără doar și poate o metodă de promovare chic și cât se poate de la îndemână. Companiile mari din lume folosesc deja, de câțiva ani buni, sacoșa de pânză personalizată ca instrument util în campaniile de marketing. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa din iută o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă iută personalizată pentru sticlă

Sacoșă iută personalizată pentru sticlă

Culori disponibile: natural auriu

Capacitate: 4 litri