Geantă plajă personalizată, bumbac 100%

Produs nou

Culori disponibile: natural, negru

Capacitate: 20 Litri

Mai multe detalii

1998 Produse

32,42 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime34 cm
Latime34 cm
Adancime17 cm
Densitatea materialului340g/mp
CompositionsCotton
Lungime mâner60 cm
Zona de imprimare46 x 20 cm

Informatii

Îți promovezi afacerea cu stil, pe plajă

O geantă de plajă personalizată din bumbac 100% cu siguranță va face furori atunci când va fi purtată pe litoral, în vacanță. Iar dacă o personalizezi cu logo-ul tău, cu un text sau o imagine reprezentativă pentru afacerea ta, cu siguranță va atrage atenția de fiecare dată când va fi purtată la cumpărături sau la plajă.

Natural înseamnă la modă, iar în ultimii ani din ce în ce mai multe companii mari aleg să-și personalizeze produsele pentru mai multă vizibilitate. Cu noi, să-ți potrivești culorile companiei cu geanta de plajă personalizată devine cel mai simplu lucru și cel mai la îndemână.

Calitate și vizibilitate la purtător

Geanta de plajă personalizată din bumbac 100% este un produs de nelipsit din pachetul tău de promovare în această vară, fiind prietenoasă cu mediul înconjurător, dar nefăcând rabat de la calitate.

Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe bumbac, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Geanta de plajă personalizată poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului – bumbac 100% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa din iută o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Geantă plajă personalizată, bumbac 100%

Geantă plajă personalizată, bumbac 100%

Culori disponibile: natural, negru

Capacitate: 20 Litri