Sacoșă mini personalizată din iută

Produs nou

Culori disponibile: natural auriu

Capacitate: 6 litri

Mai multe detalii

5000 Produse

12,26 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime26 cm
Latime22 cm
Adancime14 cm
Densitatea materialului100% iută cu fire aurii
Lungime mâner35 cm
Zona de imprimare18 x 14 cm

Informatii

Stil și eleganță în promovarea afacerii tale

Sacoșa mini personalizată din iută reprezintă o metodă originală de promovare a produselor tale. Logo-ul tău poate fi imprimat cu ușurință pe sacoșa în care le poți oferi clienților tăi diferite produse pe care vrei să le cunoască. Astfel că, dacă alegi o sacoșă mini personalizată din iută ca metodă de promovare, te poți bucura de vizibilitate maximă cu minimum de resurse.

La un târg de profil sau la o prezentare specializată, un sac mini personalizat este ideal pentru promovarea produselor firmei tale. 

În plus, este o alternativă eco-friendly la alte ambalaje folosite pentru promovare. Iar dacă o personalizezi cu logo-ul tău, cu un text sau o imagine reprezentativă pentru afacerea ta, cu siguranță sacoșa mini din iută va face furori printre clienții tăi actuali sau viitori.

Natural înseamnă la modă, iar în ultimii ani din ce în ce mai multe companii mari aleg să-și personalizeze produsele pentru mai multă vizibilitate. Cu noi, să-ți potrivești culorile companiei cu sacoșa personalizată devine cel mai simplu lucru și cel mai la îndemână.

Calitate și vizibilitate garantate

Sacoșa mini personalizată din iută este un produs de nelipsit din pachetul tău de promovare în această vară, fiind prietenoasă cu mediul înconjurător, dar nefăcând rabat de la calitate. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe iută, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa din iută personalizată poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa mini o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă mini personalizată din iută

Sacoșă mini personalizată din iută

Culori disponibile: natural auriu

Capacitate: 6 litri