Sacoșă clasică din pânză

Produs nou

Culori disponibile: alb, natural, negru, albastru, gri, roșu.

Capacitate: 10 litri

Mai multe detalii

5994 Produse

17,63 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime38 cm
Latime42 cm
Lungime mâner67 cm
Zona de imprimare33 x 36 cm

Informatii

Îți promovezi afacerea cu stil!

 

O sacoșă din pânză personalizată reprezintă o metodă eficientă dar și la îndemână de promovare. Și asta pentru că poți imprima, cu ușurință și cu resurse materiale minime, logo-ul afacerii tale sau un text/ o imagine care să te reprezinte, iar vizibilitatea este garantată de câte ori sacoșa este purtată la cumpărături. 

În comparație cu pungile din plastic oferite de supermarket, o sacoșă personalizată din pânză se caracterizează prin rezistență  și garantează o durată mai lungă de folosire.

 

Design prietenos și calitate garantată

 

În ultimii ani, sacoșa clasică de pânză personalizată a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe material, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa personalizată poate fi purtată, cu ușurință,iar mânerul întărit îi conferă o stabilitate mai mare și rezistență. În plus, calitatea materialului este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

 

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă clasică din pânză

Sacoșă clasică din pânză

Culori disponibile: alb, natural, negru, albastru, gri, roșu.

Capacitate: 10 litri