Sacoșă simplă de pânză, bumbac 100%

Produs nou

Culori disponibile: natural, negru

Capacitate: 21 litri

Mai multe detalii

1998 Produse

28,31 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime39 cm
Latime42 cm
Adancime13 cm
Densitatea materialului407g/mp
CompositionsCotton
Lungime mâner58 cm
Zona de imprimare35 x 29 cm

Informatii

Promovarea afacerii cu stil și eleganță

 

Sacoșa de pânză personalizată a devenit, în ultimii ani, un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Iese în evidență design-ul prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, care îi garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză. Sacoșa personalizată constituie, totodată, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa de pânză personalizată poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului – bumbac 100% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Calitate și stil într-un singur produs

 

Metodă chic de promovare, sacoșa de pânză simplă, imprimată cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte, cu siguranță va face furori în supermarket de fiecare dată când va fi folosită. Sacoșa este fabricată din materiale prietenoase cu mediul înconjurător, astfel că aduce, cu siguranță, un plus  față de cele din plastic oferite de supermarketuri, în primul rând prin faptul că poate fi folosită la nesfârșit.

Mediile ecologiste au arătat că sacoșele din bumbac ar trebui refolosite de 327 de ori înainte de a atinge emisiile de carbon din fabricarea unei singure pungide plastic de unică folosință. Asta, în timp ce o pungă din polipropilenă reciclată necesită 26 de reutilizări pentru a atinge acest prag.

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa simplă de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă simplă de pânză, bumbac 100%

Sacoșă simplă de pânză, bumbac 100%

Culori disponibile: natural, negru

Capacitate: 21 litri