Sacoșă personalizată pentru sticlă, bumbac 100%

Produs nou

Culori disponibile: natural, negru

Capacitate: 2 litri

Mai multe detalii

1998 Produse

10,55 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime8 cm
Latime27 cm
Adancime8 cm
Densitatea materialului407g/mp
CompositionsCotton
Lungime mâner30 cm
Zona de imprimare13 x 18 cm

Informatii

Îți promovezi afacerea cu stil și eleganță

Ești importator sau producător de vinuri? O sacoșă personalizată pentru sticlă reprezintă un cadou promoțional cu stil de care clienții tăi se vor bucura fără îndoială. Sacoșa personalizată susține cu ușurință o sticlă de 1,5 litri. Aceasta poate fi imprimată cu logo-ul tău sau cu un text/ o imagine care să te reprezinte.

Sacoșa personalizată pentru sticlă, fabricată din bumbac 100%, reprezintă fără doar și poate o metodă de promovare chic și cât se poate de la îndemână. Companiile mari din lume folosesc deja, de câțiva ani buni, sacoșa de pânză personalizată ca instrument util în campaniile de marketing. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa clasică de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă personalizată pentru sticlă, bumbac 100%

Sacoșă personalizată pentru sticlă, bumbac 100%

Culori disponibile: natural, negru

Capacitate: 2 litri