Sacoșă clasică de pânză, bumbac 100%

Produs nou

Culori disponibile: alb, natur, albastru strumf, albastru, albastru inchis, bleu, bleu surf,bleumarin,cyclam, galben, grena, gri, gri petrol, lyla, magenta, nisipiu, maro, maro inchis, mov, muștar, negru, ocru, portocaliu, roșu, roșu deschis, roz, fucsia, praz, turcoaz, vernil, verde, verde deschis

Mai multe detalii

31966 Produse

6,21 lei fara TVA

Fisa tehnica

Height38 cm
Width42 cm
Lungime mâner68 cm
Zona de imprimare30 x 30 cm

Informatii

Promovare chic în culori vii

 

O sacoșă clasică de pânză reprezintă o metodă chic de promovare, cu resurse minime. Sacoșa din bumbac, imprimată cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte, cu siguranță va face furori în supermarket de fiecare dată când va fi folosită. Fabricată din materiale prietenoase cu mediul înconjurător, cu siguranță sacoșa clasică de pânză aduce un plus  față de cele din plastic oferite de supermarketuri, în primul rând prin faptul că pot fi folosite la nesfârșit.

Mediile ecologiste au arătat că sacoșele din bumbac ar trebui refolosite de 327 de ori înainte de a atinge emisiile de carbon din fabricarea unei singure pungide plastic de unică folosință. Asta, în timp ce o pungă din polipropilenă reciclată necesită 26 de reutilizări pentru a atinge acest prag.

Rezistență și eleganță într-un singur produs

 

În ultimii ani, sacoșa clasică de pânză personalizată a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa de pânză personalizată poate fi purtată, cu ușurință,datorită mânerului scurt de 35 cm. În plus, calitatea materialului – bumbac 100% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa clasică de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.