Sacoșă personalizată din iută + bumbac

Produs nou

Buton de închidere

 

Culori disponibile: natural 

Mai multe detalii

5000 Produse

14,66 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime22 cm
Latime26 cm
Adancime14 cm
Densitatea materialului75% iuta, 25% bumbac
Lungime mâner35 cm

Informatii

Promovare chic și eco-friendly

Sacoșa personalizată din iută reprezintă o alternativă eco-friendly la sacoșele din plastic oferite de supermarket. Iar dacă o personalizezi cu logo-ul tău, cu un text sau o imagine reprezentativă pentru afacerea ta, cu siguranță sacoșa din iută + bumbac va face furori de fiecare dată când va fi purtată, la cumpărături sau la serviciu.

Natural înseamnă la modă, iar în ultimii ani din ce în ce mai multe companii mari aleg să-și personalizeze produsele pentru mai multă vizibilitate. Cu noi, să-ți potrivești culorile companiei cu sacoșa personalizată devine cel mai simplu lucru și cel mai la îndemână.

Calitate și vizibilitate garantate

Sacoșa personalizată din iută + bumbac este un produs de nelipsit din pachetul tău de promovare în această vară, fiind prietenoasă cu mediul înconjurător, dar nefăcând rabat de la calitate. În plus, îți conferă și un sentiment de siguranță când o porți pe stradă, fiind prevăzută cu buton de închidere.

Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe iută, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa din iută personalizată poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului – iută, 75% + bumbac, 25% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa din iută o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă personalizată din iută + bumbac

Sacoșă personalizată din iută + bumbac

Buton de închidere

 

Culori disponibile: natural