Sacoșă colorată personalizată, polipropilenă, două culori

Produs nou

Culori disponibile: alb + roșu, alb + negru, alb + bleumarin, alb + albastru, alb + verde, alb+roșu

Mai multe detalii

4995 Produse

3,80 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime38 cm
Latime42 cm
Adancime10 cm
Densitatea materialului70g/mp
CompositionsPolyester
Lungime mâner40 cm
Zona de imprimare30 x 30 cm

Informatii

Vara asta se poartă culorile vii!

 

Ca să îți promovezi afacerea cu stil, vara asta ai la dispoziție o singură variantă: sacoșa personalizată, din polipropilenă, în două culori, imprimată pe partea albă cu logo-ul tău sau cu un text/ o imagine care să te reprezinte.

În ultimii ani, sacoșa clasică de pânză personalizată a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe polipropilenă, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

 

Design prietenos și calitate garantată

 

Sacoșa personalizată din polipropilenă poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături, pentru o stabilitate mai mare, astfel că poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa clasică de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă colorată personalizată, polipropilenă, două culori

Sacoșă colorată personalizată, polipropilenă, două culori

Culori disponibile: alb + roșu, alb + negru, alb + bleumarin, alb + albastru, alb + verde, alb+roșu