Sac mediu personalizat, bumbac 100%

Produs nou

Suprafața pentru imprimare: 7 x 12 cm

Mai multe detalii

5000 Produse

2,24 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime15 cm
Latime20 cm
Densitatea materialului140g/mp
CompositionsCotton
Zona de imprimare7 x 12 cm

Informatii

Un suvenir util pentru clienții tăi

La un târg de profil sau la o prezentare specializată, un sac mini personalizat este ideal pentru promovarea produselor firmei tale.  De asemenea, dacă ești proprietarul unui hotel, al unui motel, hostel, sau al unei pensiuni, poți folosi un sac mini imprimat cu logo-ul tău în care oaspeții să găsească, spre exemplu, săpunul sau pliculețele cu șampon.

Mai mult, dacă le oferi acest sac mini oaspeților tăi, aceștia vor pleca și cu un suvenir plăcut, dar și cu un produs util, sacul putând fi ulterior folosit în locuință, spre exemplu, pentru păstrarea sărurilor de baie.

De asemenea, acesta este ideal de purtat în călătorii, dimensiunile reduse (15 x 20cm) recomandându-l pentru adăugarea în trusa de îngrijire personală.

Stil și eleganțăîn promovare

 

În ultimii ani, sacoșele/ sacii personalizați au devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, sacul mini personalizat garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe material, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Materialul din care este fabricat sacul mini – bumbac 100% - este recunoscut pentru calitate și pentru rezistență. Acesta poate fi folosit timp îndelungat.

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produs sacul mini îl face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic. Sacul din poliester se poate personaliza pe ambele părți.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sac mediu personalizat, bumbac 100%

Sac mediu personalizat, bumbac 100%

Suprafața pentru imprimare: 7 x 12 cm