Sacoșă clasică de pânză, bumbac 100%

Produs nou

Culori disponibile: natural, alb, negru

Mai multe detalii

2997 Produse

6,52 lei fara TVA

Fisa tehnica

Height38 cm
Width42 cm
Lungime mâner35 cm

Informatii

Îți promovezi afacerea cu stil

 

Ajungi la clienții tăi cu un produs chicși util în același timp. Sacoșa de pânză clasică, din bumbac 100%, personalizată cu logo-ul tău sau cu un text/ o imagine care să te reprezinte cu siguranță va face furori în supermarket de fiecare dată când va fi folosită. Fabricată dintr-un material prietenos cu mediul înconjurător, cu siguranță sacoșa clasică de pânză aduce un plus  față de cele din plastic oferite de supermarketuri, în primul rând prin faptul că pot fi folosite la nesfârșit.

Mediile ecologiste au arătat că sacoșele din bumbac ar trebui refolosite de 327 de ori înainte de a atinge emisiile de carbon din fabricarea unei singure pungide plastic de unică folosință. Asta, în timp ce o pungă din polipropilenă reciclată necesită 26 de reutilizări pentru a atinge acest prag.

Vizibilitate garantată a mărcii tale

 

Sacoșa clasică de pânză personalizată a devenit un instrument din ce în ce mai des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa de pânză personalizată poate fi purtată cu ușurință,iar calitatea materialului – bumbac 100% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și de mânere masive pentru o mai mare stabilitate, astfel că poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa clasică de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.