Sacoșă de pânză personalizată, bumbac organic

Produs nou

Culori disponibile: alb, natural, negru

Mai multe detalii

2997 Produse

7,07 lei fara TVA

Fisa tehnica

Height38 cm
Width42 cm
Lungime mâner70 cm
Zona de imprimare38 x 42 cm

Informatii

Natural și chic – O metodă de promovare la modă

 

O metodă la modă de promovare, sacoșa de pânză personalizată, din bumbac organic, imprimată cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte, cu siguranță va face furori în supermarket de fiecare dată când va fi folosită. Fabricată dintr-un material ușor și rezistent, cu siguranță sacoșa clasică personalizată aduce un plus  față de cele din plastic oferite de supermarketuri, în primul rând prin faptul că pot fi folosite timp mult mai îndelungat.

Cu o suprafață optimizată pentru decorare, sacoșa clasică din bumbac poate fi imprimată pe ambele părți, metoda ideală pentru acest lucru fiind sublimarea.

Design prietenos și calitate garantată

 

În ultimii ani, sacoșa de pânză personalizată a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe material, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa dinbumbac poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului din care este fabricată este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa clasică de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Serigrafia constă în aplicarea pe materialul textil a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice.