Sacoșă simplă de pânză, bumbac + poliester

Produs nou

Culori disponibile: natural 

Mai multe detalii

794 Produse

0,00 lei fara TVA

Fisa tehnica

Height38 cm
Width42 cm
Lungime mâner70 cm
Zona de imprimare30 x 30 cm

Informatii

Îți promovezi afacerea ieftin și elegant!

 

Sacoșa simplă de pânză, imprimată cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte, cu siguranță va face furori în supermarket de fiecare dată când va fi folosită. Este o metodă foarte la îndemână de promovare, dar șide efect; cu siguranță sacoșa personalizată aduce un plus  față de cele din plastic oferite de supermarketuri, în primul rând prin faptul că pot fi folosite o perioadă lungă de timp.

 

Design prietenos și calitate garantată

 

Sacoșa simplă personalizată a devenit în ultimii ani un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa personalizată,din amestec de bumbac și poliester, poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialelor este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa simplă de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice.