Sacoșă de pânză personalizată alb + albastru

Produs nou

Culori disponibile: alb + albastru

Mai multe detalii

5000 Produse

30,94 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime39 cm
Latime47 cm
Densitatea materialului340g/mp
CompositionsCotton
Lungime mâner58 cm, în culoarea contrast

Informatii

Stil și eleganță în promovarea afacerii tale!

Culorile marinărești sunt la modă și vara asta. Așa că această combinație de alb-albastru marin cu siguranță va face valuri ori de câte ori va fi purtată la cumpărături și nu numai. Asta îți garantează o vizibilitate bună a mesajului tău imprimat pe sacoșa de pânză personalizată.

Fie că e vorba de logo, de un text sau o imagine care să te reprezinte, sacoșa personalizată va avea un aspect chic, prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale. Acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Metodă chic de promovare

Metodă chic de promovare, sacoșa de pânză clasică imprimată cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte cu siguranță va face furori în supermarket de fiecare dată când va fi folosită. Fabricată din materiale prietenoase cu mediul înconjurător, cu siguranță sacoșa clasică de pânză aduce un plus  față de cele din plastic oferite de supermarketuri, în primul rând prin faptul că pot fi folosite la nesfârșit.

Mediile ecologiste au arătat că sacoșele din bumbac ar trebui refolosite de 327 de ori înainte de a atinge emisiile de carbon din fabricarea unei singure pungide plastic de unică folosință. Asta, în timp ce o pungă din polipropilenă reciclată necesită 26 de reutilizări pentru a atinge acest prag.

Design prietenos și calitate garantată

Cu Sacoșa de pânză personalizată poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului – bumbac 100% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa clasică de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă de pânză personalizată alb + albastru

Sacoșă de pânză personalizată alb + albastru

Culori disponibile: alb + albastru