Sacoșă de pânză personalizată, bumbac 100%

Produs nou

140 g/m²

100% bumbac

Mâner lung (cca.70 cm)

Mâner întărit pentru o stabilitate mai mare

Forma de plic

Dimensiuni: 38 x 42 cm

Pe produs se poate executa broderie, serigrafie sau imprimare prin transfer.

Culori disponibile: natural, alb, negru, gri, bleumarin, albastru, bleu, galben, portocaliu, verde, vernil

Mai multe detalii

17962 Produse

1,86 lei fara TVA

Fisa tehnica

Height38 cm
Width42 cm
Lungime mâner70 cm
Zona de imprimare30 x 30 cm

Informatii

Vara asta se poartă culorile vii!

 

Ca să îți promovezi afacerea cu stil, vara asta ai la dispoziție o singură variantă: sacoșa de pânză personalizată, din bumbac 100%, imprimată cu logo-ul tău sau cu un text/ o imagine care să te reprezinte. Bumbacul este recunoscut ca material prietenos cu mediul înconjurător, așa că sacoșa de pânză personalizată aduce cu siguranță un plus  față de pungile din plastic oferite de supermarketuri, în primul rând prin faptul că poate fi folosită la nesfârșit.

Mediile ecologiste au arătat că sacoșele din bumbac ar trebui refolosite de 327 de ori înainte de a atinge emisiile de carbon din fabricarea unei singure pungide plastic de unică folosință. Asta, în timp ce o pungă din polipropilenă reciclată necesită 26 de reutilizări pentru a atinge acest prag.

Design prietenos și calitate garantată

 

În ultimii ani, sacoșa clasică de pânză personalizată a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa de pânză personalizată poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului – bumbac 100% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa clasică de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.