Sacoșă simplă de pânză, bumbac 100%

Produs nou

Culori disponibile: natural 

Capacitate: 19 Litri

Mai multe detalii

5000 Produse

14,66 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime38 cm
Latime42 cm
Densitatea materialului340g/mp
CompositionsCotton
Lungime mâner35 cm
Zona de imprimare30 x 30 cm.

Informatii

Îți promovezi afacerea cu stil!

 

Metodă chic de promovare, sacoșa de pânză simplă, imprimată cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte, cu siguranță va face furori în supermarket de fiecare dată când va fi folosită. Fabricată din materiale prietenoase cu mediul înconjurător, cu siguranță sacoșa simplă de pânză aduce un plus  față de cele din plastic oferite de supermarketuri, în primul rând prin faptul că pot fi folosite la nesfârșit.

Mediile ecologiste au arătat că sacoșele din bumbac ar trebui refolosite de 327 de ori înainte de a atinge emisiile de carbon din fabricarea unei singure pungide plastic de unică folosință. Asta, în timp ce o pungă din polipropilenă reciclată necesită 26 de reutilizări pentru a atinge acest prag.

Design prietenos și calitate garantată

 

În ultimii ani, sacoșa simplă de pânză personalizată a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa de pânză personalizată poate fi purtată, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului – bumbac 100% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa simplă de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă simplă de pânză, bumbac 100%

Sacoșă simplă de pânză, bumbac 100%

Culori disponibile: natural 

Capacitate: 19 Litri