Sacoșă personalizată pliabilă, polipropilenă

Produs nou

Culori disponibile: negru, roșu, galben, albastru, mov, verde

Mai multe detalii

5994 Produse

5,34 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime42 cm
Latime32 cm
Adancime12 cm
Densitatea materialului70g/mp
CompositionsPolyester
Lungime mâner34 cm

Informatii

De nelipsit la cumpărături, ia forma unui portofel

 

O metodă eficientă de promovare o constituie sacoșa personalizată pliabilă din polipropilenă. Pe lângă faptul că îți asigură o vizibilitate sporită a mesajului imprimat pe material (logo, text, imagine), este și ușor de purtat zilnic, la cumpărături, deoarece se pliază până la dimensiunea unui portofel.

Mai mult, comparativ cu pungile din plastic oferite de supermarket, o sacoșă personalizată din polipropilenă se caracterizează prin rezistență  și garantează o durată mai lungă de folosire.

Sacoșa este prevăzută cu cârlig și buclă de fixare, ceea ce îți garantează siguranță crescută atunci când mergi la cumpărături.

 

Design prietenos și calitate garantată

 

În ultimii ani, sacoșa personalizată a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe polipropilenă, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa personalizată poate fi purtată, cu ușurință, deoarece poate fi pliată la dimensiunea de buzunar a unui portofel și este prevăzută cu cârlig și buclă de fixare. În plus, calitatea materialului – polipropilenă - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa personalizată din polipropilenă o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

 

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă personalizată pliabilă, polipropilenă

Sacoșă personalizată pliabilă, polipropilenă

Culori disponibile: negru, roșu, galben, albastru, mov, verde