Sacoșă clasică de pânză, bumbac 100%

Produs nou

Culori disponibile: natural, alb, negru, bleumarin

Mai multe detalii

3996 Produse

2,87 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime22 cm
Latime26 cm
Densitatea materialului140g/mp
CompositionsCotton
Lungime mâner24 cm
Zona de imprimare14x16cm

Informatii

Stil și eleganță în promovarea afacerii tale

 

Metodă chic de promovare, sacoșa de pânză clasică, din bumbac 100%, imprimată cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte cu siguranță va face furori în supermarket de fiecare dată când va fi folosită. Fabricată dintr-unmaterial prietenos cu mediul înconjurător, cu siguranță sacoșa clasică de pânză aduce un plus  față de cele din plastic oferite de supermarketuri, în primul rând prin faptul că pot fi folosite la nesfârșit.

Mediile ecologiste au arătat că sacoșele din bumbac ar trebui refolosite de 327 de ori înainte de a atinge emisiile de carbon din fabricarea unei singure pungide plastic de unică folosință. Asta, în timp ce o pungă din polipropilenă reciclată necesită 26 de reutilizări pentru a atinge acest prag.

Vizibilitate garantată a mărcii tale

 

În ultimii ani, sacoșa clasică de pânză personalizată a devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa de pânză personalizată poate fi purtată cu ușurință,iar calitatea materialului – bumbac 100% - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produsă sacoșa clasică de pânză o face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă clasică de pânză, bumbac 100%

Sacoșă clasică de pânză, bumbac 100%

Culori disponibile: natural, alb, negru, bleumarin