Sac personalizat bumbac 100%

Produs nou

Culori disponibile: natural, alb, negru, gri deschis, gri închis, gri petrol, albastru, bleumarin, mov, lila, roșu, magenta, portocaliu, roz, verde, vernil, turcoaz, galben

Mai multe detalii

2997 Produse

7,14 lei fara TVA

Fisa tehnica

Height37
Width46,5
Zona de imprimare30 x 30 cm

Informatii

Sac personalizat bumbac 100%

Sacul personalizat din bumbac 100% reprezintă o metodă inedită de promovare, mai ales dacă ești organizator de competiții sportive. Sacul personalizat imprimat cu logo-ul tău sau cu un text care să te reprezinte cu siguranță va face furori de fiecare dată când va fi folosit, la școală, la sala de sport sau în parc.

Rezistența produsului este dată de materialul din care este fabricat, ca să nu mai punem la socoteală că este și eco-friendly.

Design ergonomic și calitate garantată

 

Un plus de vizibilitate pentru afacerea ta este dată, în ultimii ani, de sacii personalizați. Aceștia au devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, sacul personalizat din bumbac aduce vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe pânză, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacul din bumbac 100% poate fi purtat cu ușurință pe umăr. În plus, calitatea materialului – bumbac - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacul personalizat beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme transportului echipamentului sport sau al rechizitelor de la școală.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produs sacul din bumbac îl face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Serigrafia constă în aplicarea pe materialul textil a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice.