Sacoșă clasică personalizată, polipropilenă

Produs nou

Culori disponibile: albastru, bleu, roșu.

Mai multe detalii

2797 Produse

3,80 lei + TVA

Fisa tehnica

Inaltime38 cm
Latime42 cm
Adancime10 cm
Densitatea materialului70g/mp
CompositionsPolyester
Lungime mâner39 cm

Informatii

Îți promovezi afacerea ieftin și eficient

 

O sacoșă personalizată reprezintă o metodă eficientă, ieftină și la îndemână de promovare. Și asta pentru că poți imprima, cu ușurință și cu resurse materiale minime, logo-ul afacerii tale sau un text/ o imagine care să te reprezinte, iar vizibilitatea este garantată de câte ori sacoșa este purtată la cumpărături. 

În comparație cu pungile din plastic oferite de supermarket, o sacoșă personalizată din polipropilenă se caracterizează prin rezistență  și garantează o durată mai lungă de folosire.

 

Design prietenos și calitate garantată

 

Marile companii s-au axat în ultimii ani pe metode inedite de promovare, printre care și personalizarea de sacoședin pânză sau polipropilenă. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, acest tip de produs garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe polipropilenă, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacoșa personalizată poate fi purtată, cu ușurință,iar mânerul întărit îi conferă o stabilitate mai mare și rezistență. În plus, calitatea materialului – polipropilenă - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacoșa beneficiază de întărituri la cusături și poate face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

 

Date tehnice despre personalizare

Materialul din care este produsă sacoșa personalizată din polipropilenă o face ideal de personalizat, iar părțile laterale au culoare de contrast. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Sacoșă clasică personalizată, polipropilenă

Sacoșă clasică personalizată, polipropilenă

Culori disponibile: albastru, bleu, roșu.