Sac personalizat poliester, 15 l

Produs nou

Suprafața pentru imprimare: 36 x 42 cm

Mai multe detalii

7992 Produse

19,37 lei fara TVA

Fisa tehnica

Height40 cm
Width49 cm

Informatii

Sac personalizat poliester, 15 litri

Un sac personalizat este ideal pentru promovarea afacerii tale, și asta pentru că el spune o poveste. Fie că alegi să imprimi pe el un logo, o imagine sau un text reprezentativ pentru tine, sacul personalizat cu siguranță își atinge obiectivul de promovare de fiecare dată când este purtat pe stradă, la sală sau la școală.

Produsul se caracterizează în primul rând prin rezistență, materialul din care este fabricat - poliesterul - fiind un polimer sintetic ieftin, ușor, fin și rezistent la intemperii.

Comod și ușor de purtat, ideal de imprimat

 

Un sac personalizat reprezintă cu siguranță un cadou promoțional cu stil. În ultimii ani, sacoșele/ sacii personalizați au devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume.

Sacul personalizat din poliester este ideal de imprimat și folosit ca metodă de promovare, mai ales că un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, garantează vizibilitate maximă în rândul cunoscuților celui care îl poartă.

Sacul din poliester poate fi purtat cu ușurință pe umăr. În plus, calitatea materialului – poliesterul - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacul personalizat beneficiază de întărituri la cusături și este prevăzut cu șnur detașabil care ușurează personalizarea.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produs sacul din poliester îl face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic. Sacul din poliester se poate personaliza pe ambele părți.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice.