Sac personalizat poliester 4 dimensiuni

Produs nou

Sacul personalizat este disponibil în 4 dimensiuni diferite: A6 (XS); A5 (S); A4 (M); A3 (L), capacitate de la 0,25 la 5 Litri: 0,25 Litri (XS); 1 Litri (S); 2,5 Litri (M); 5 Litri (L).

Mai multe detalii

999 Produse

3,85 lei fara TVA

Informatii

Sac personalizat poliester, 4 dimensiuni

Dacă ești în căutarea unei metode inedite de promovare, un sac personalizat reprezintă, cu siguranță, o alegere bună. Și asta pentru că acesta poate fi imprimat cu logo-ul tău, cu imaginea sau textul alese de tine, iar vizibilitatea lui este crescută prin faptul că poate fi ușor purtat la orice ținută, iar tinerii apreciază acest tip de sac din poliester.

Eleganță și rezistență

 

Produsul se caracterizează prin eleganță, dată de culoarea albă, ușor de personalizat cu orice imagine, dar și prin rezistență - poliesterul fiind un polimer sintetic ieftin, ușor, fin și rezistent la intemperii.

Un sac personalizat reprezintă o metodă ideală de promovare, mai ales că, în ultimii ani, sacoșele/ sacii personalizați au devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, sacul personalizat din poliester garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe material, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacul din poliester poate fi purtat cu ușurință pe umăr. În plus, calitatea materialului – poliesterul - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacul personalizat beneficiază de întărituri la cusături și este prevăzut cu șnur detașabil care ușurează personalizarea.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produs sacul din poliester îl face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic. Sacul din poliester se poate personaliza pe ambele părți.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice.