Sac personalizat poliester

Produs nou

Suprafața pentru imprimare: 29 x 41,5 cm

Mai multe detalii

999 Produse

11,11 lei fara TVA

Fisa tehnica

Height41,5
Width29

Informatii

Sac personalizat poliester, 5 litri

Un sac personalizat spune o poveste. Acesta reprezintă o metodă la modă de promovare, care cu siguranță va face furori de fiecare dată când va fi folosit, la școală, la sala de sport sau în parc. Iar logo-ul tău sau textul pe care alegi să îl imprimi garantat va avea vizibilitate maximă în rândul prietenilor celor care vor purta sacul personalizat din poliester.

Rezistența produsului este dată de materialul din care este fabricat, poliesterul fiind un polimer sintetic ieftin, ușor, fin și rezistent la intemperii.

Eleganță și rezistență

 

În ultimii ani, sacoșele/ sacii personalizați au devenit un instrument des întâlnit în campaniile de marketing ale celor mai cunoscute firme din lume. Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, sacul personalizat din poliester garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe material, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacul din poliester poate fi purtat cu ușurință pe umăr. În plus, calitatea materialului – poliesterul - este general recunoscută, garantând, prin rezistență, o folosință îndelungată. Sacul personalizat beneficiază de întărituri la cusături și este prevăzut cu șnur detașabil care ușurează personalizarea.

 

Date tehnice despre personalizare

 

Materialul din care este produs sacul din poliester îl face ideal de personalizat. Putem imprima orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile pe care le folosim pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic. Sacul din poliester se poate personaliza pe ambele părți.

Prin serigrafie se aplică direct pe materialul textil un strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Printul pe material textil se face cu cerneala ecosolvent și garantează o calitate superioară a produsului personalizat. Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafață imprimată digital pe un suport textil cu ajutorul preselor termice.