Livrare

Livrarea produselor se face în România prin Fan Curier. 
Riscurile de pierdere sau de deteriorare a mărfii, precum și orice alte cheltuieli suplimentare cauzate de evenimente care au avut loc după ce marfa a fost predată curierului trec de la vanzator la cumpărător în momentul în care marfa a fost predată curierului.
Detaliile de livrare a produselor, incluzând, dar nelimitându-se la timpul necesar livrării, nu constituie o obligație contractuală din partea Sedra-XP Advertising fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciată în orice mod de pe urma incălcării acestora.
În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau inițializare a comenzii, Sedra-XP Advertising va anunța clientul de termenul estimat de finalizare a livrării.
În cazul livrării prin curier, în situația în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va rămâne în custodia firmei de curierat timp de 15 zile, dacă se depășește termenul și clientul nu își ridică comanda, aceasta va fi anulată și produsul returnat la sediul Sedra-XP Advertising, clientul urmând sa suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.
În acest caz, adresa de livrare a coletului se va confirma împreuna cu un consilier de clienți Sedra-XP Advertising, doar în scris prin e-mail.