Sacose de panza

Sacose panza

Sacoșele din pânză prietenoase cu mediul sunt confecționate din bumbac organic, netratat, neînălbit și nevopsit. Opțiunile de material pe care le mai oferim sunt și poliesterul și fetrul. Fiecare pungă este confecționată dintr-un material care să o facă potrivită pentru scopul utilizării.  Puteți alege oricare dintre metodele de per...

Sacose panza

Sacoșele din pânză prietenoase cu mediul sunt confecționate din bumbac organic, netratat, neînălbit și nevopsit. Opțiunile de material pe care le mai oferim sunt și poliesterul și fetrul. Fiecare pungă este confecționată dintr-un material care să o facă potrivită pentru scopul utilizării.  Puteți alege oricare dintre metodele de personalizare pentru a vă individualiza sacoșa pentru un efect incomparabil. Sacoșele de pânză personalizate sunt o modalitate foarte bună de a promova o echipă de afaceri sau firme și este disponibilă desigur și pentru persoane fizice.  Fiecare produs poate fi imprimate pentru nevoile dumneavoastra particulare, la un preț accesibil.

Termenul de livrare a sacoșelor de pânză este între 3 și 10 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii. Puteți comanda online pe adresa personalizaresedra@gmail.com. În mail trebuie specificat numărul de sacoșe dorit, persoana de contact și număr de telefon și dacă vreți să ridicați produsele din sediul firmei, ori doriți servicii de curierat. Modalitățile de plată sunt cash, la ridicarea comenzii de la sediu sau ramburs, la primirea coletului.

Metodele de personalizare

Metodele de personalizare a sacoșelor de pânză sunt prin serigrafie, transfer serigrafic, transfer termic sau broderie.

  • Serigrafia sau „silk screening” este un model de imprimare bazat pe un șablon, în care cerneala trece printr-o sită fină pe o hârtie. Aceste site au fost inițial fabricate din mătase dar acum se folosesc poliester sau nailon țesute fin. Sita este întinsă pe un lemn sau o ramă de aluminiu, iar cerneala se pune în mijlocul acesteia. Cu o racletă de cauciuc se răspândește cerneala uniform pe toată suprafața sitei, aceasta trecând prin spațiile libere pe hârtie. Pentru fiecare culoare de imprimare se folosește o sită diferită rezultând serigrafia finală, cu o densitate mare a culorii, saturație și textură. Serigrafia este cea mai veche formă de imprimare. Originale sale pot fi urmărite de la printuri la sculpturi în lemn și până mai târziu când artiști foloseau procesul pentru a transfera desene sau modele pentru mătase.
  • Transferul termic conține o bucată de cauciuc care, cu ajutorul căldurii unui cap de imprimare termic, topește cerneala și o transferă permanent pe materialul pe care este aplicat.
  • Broderia este unul dintre procedeele de personalizare speciale contemporane. Modelele digitalizate sunt transformate în broderie cu ajutorul unui software ce transferă informația unei mașini de brodat computerizată. Broderie poate încorpora, de asemenea, alte materiale, cum ar fi benzi de metal, perle, margele, țepi sau paiete.
Mai multe

Sacose de panza Contine 63 produse.

Se afiseaza 1-63 din 63 articole
Se afiseaza 1-63 din 63 articole