Pungi de plastic

În pungi de plastic e fantastic?

Pungile de plastic sunt cele mai folosite produse pentru a transporta obiecte. Aproape 10 milioane de pungi sunt produse zilnic.

Motivul pentru care pungile de plastic sunt atât de populare în lume este din simplul fapt că sunt foarte ieftine și li se pot întrebuința scopuri multiple. De la transportat, ambalat ...

În pungi de plastic e fantastic?

Pungile de plastic sunt cele mai folosite produse pentru a transporta obiecte. Aproape 10 milioane de pungi sunt produse zilnic.

Motivul pentru care pungile de plastic sunt atât de populare în lume este din simplul fapt că sunt foarte ieftine și li se pot întrebuința scopuri multiple. De la transportat, ambalat sau protejat diverse lucruri, plasticul a devenit indispensabil lumii în care trăim. Sunt ușor de trecut cu vederea avantajele pungii de plastic alimentare din cauza percepției oamenilor că aceasta este neprietenoasă cu mediul. Desigur, acestea au și dezavantaje ecologice dar pungile de plastic sunt și benefice pentru diferiți comercianți, consumatori și chiar pentru mediu.

Comercianții au început să favorizeze pungile de plastic în urmă cu 50 de ani. Principalele avantaje ale pungilor de plastic sunt că acestea sunt rentabile, ușor de utilizat și convenabile pentru a stoca diverse lucruri. Pungile de plastic sunt disponibile și la achiziție en-gros și vrac. Diferența dintre pungile de plastic și pungile de hârtie sau pânză sunt costurile de procurare. În timp ce sacoșele de pânză au devenit tot mai populare datorită durabilității lor și posibilității de reutilizare, avantajul constant al pungii de plastic este prețul evident mai mic pe bucată. În plus, plasticul este mult mai ușor de manevrat, de deschis și de împachetat. Acest lucru se poate vedea în supermarket-uri unde, casierii pot lucra eficient cu punga de plastic pentru a menține în mișcare linia de clienți. De asemenea, aceste produse dispun de mai mult spațiu de depozitare și are avantajul că are o greutate considerabil mai mică decât orice altă pungă.

Cea mai întâlnită și de altfel, cea mai folosită pungă este cea de plastic tip maiou. Aceasta este punga pe care o găsim în toate magazinele, market-urile, la piață și la buticuri. De aceea, majoritatea companiilor mari își personalizează pungile de plastic cu logo-ul acestora. Firma noastră vă pune la dispoziție servicii de imprimare ale pungilor pe care le puteți găsi într-o varietate de modele și stiluri. Graficienii noștri vor realiza simulări ale produselor pe care vi le doriți pentru a vă ajuta în decizia finală asupra machetei grafice. Un avantaj considerabil al pungilor de plastic este că dacă sunt achizionate în cantitate mare sunt extrem de accesibile la preț, iar raportul preț- cantitate va fi unul eficient. Din acest motiv, pentru ca rezultatul să fie unul benefic pentru ambele părți, noi vă propunem oferte pentru firme și organizații. Un alt avantaj pe care îl oferă pungile de plastic imprimate este publicitatea gratuită și concepția pe care și-o creează consumatorul în momentul în care utilizează pungile inscripționate cu logo-ul companiei. În momentul folosirii pungii, oamenii conștientizează gradul de vizibilitate al companiei, iar publicitatea nu va mai fi o problemă. În plus, un produs imprimat cu logo-ul companiei va da acesteia un impuls în gândirea oamenilor și în impresia pe care și-o formează despre firmă.

În timp ce preferința consumatorilor se schimbă treptat în funcție de preocupările legate de mediu, utilizarea pungilor de plastic oferă două avantaje cheie: pe de-o parte pungile de plastic sunt mai durabile decât pungile de hârtie, mai ușor de transportat și sunt, în mod cert, mult mai utile pe ploaie. Pe de altă parte, pungile de plastic sunt reutilizabile pentru o varietate de scopuri și foarte mulți oameni se folosesc de acestea pentru a stoca diverse obiecte.

Pe lângă punga de plastic tip maiou, există și punga tip banană. Aceasta este ideală pentru obiecte mai grele și voluminoase. Materialul din care este făcut este de calitate superioară, iar susținerea pentru obiecte grele este dată de mânerele decupate. Durabilitatea și rezistența este oferită de întâritura dublă a acestor mânere. Pungile sunt fabricate din polietilenă și prezintă pliuri laterale pentru viabilitate și pentru a suporta o greutate de la 1 până la 15 kg. Acestea sunt preferate datorită materialului fin la atingere și a faptului că nu foșnește când este utilizată.

Cea mai nouă inovație în categoria pungilor de plastic o reprezintă punga de tip Box Bag, potrivită pentru transportul cutiilor. Aceasta are colțurile tăiate pentru o stabilitate mai bună a obiectelor și pentru a înlătura posibilitatea de a perfora punga cu colțurile sau muchiile cutiilor.

Procedeul de personalizare a pungilor de plastic se realizează cu ajutorul unui clișeu flexografic. Acest lucru presupune un șablon care este fabricat o singură dată, dar care se poate refolosi ori de câte ori este nevoie, pentru a crea mai multe pungi de diferite modele, inscripționate cu aceeași grafică. 

Mai multe

Pungi de plastic Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 dintr-un articol
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol