Pungi Contine 65 produse.

Subcategorii

 • Pungi de plastic

  În pungi de plastic e fantastic?

  Pungile de plastic sunt cele mai folosite produse pentru a transporta obiecte. Aproape 10 milioane de pungi sunt produse zilnic.

  Motivul pentru care pungile de plastic sunt atât de populare în lume este din simplul fapt că sunt foarte ieftine și li se pot întrebuința scopuri multiple. De la transportat, ambalat sau protejat diverse lucruri, plasticul a devenit indispensabil lumii în care trăim. Sunt ușor de trecut cu vederea avantajele pungii de plastic alimentare din cauza percepției oamenilor că aceasta este neprietenoasă cu mediul. Desigur, acestea au și dezavantaje ecologice dar pungile de plastic sunt și benefice pentru diferiți comercianți, consumatori și chiar pentru mediu.

  Comercianții au început să favorizeze pungile de plastic în urmă cu 50 de ani. Principalele avantaje ale pungilor de plastic sunt că acestea sunt rentabile, ușor de utilizat și convenabile pentru a stoca diverse lucruri. Pungile de plastic sunt disponibile și la achiziție en-gros și vrac. Diferența dintre pungile de plastic și pungile de hârtie sau pânză sunt costurile de procurare. În timp ce sacoșele de pânză au devenit tot mai populare datorită durabilității lor și posibilității de reutilizare, avantajul constant al pungii de plastic este prețul evident mai mic pe bucată. În plus, plasticul este mult mai ușor de manevrat, de deschis și de împachetat. Acest lucru se poate vedea în supermarket-uri unde, casierii pot lucra eficient cu punga de plastic pentru a menține în mișcare linia de clienți. De asemenea, aceste produse dispun de mai mult spațiu de depozitare și are avantajul că are o greutate considerabil mai mică decât orice altă pungă.

  Cea mai întâlnită și de altfel, cea mai folosită pungă este cea de plastic tip maiou. Aceasta este punga pe care o găsim în toate magazinele, market-urile, la piață și la buticuri. De aceea, majoritatea companiilor mari își personalizează pungile de plastic cu logo-ul acestora. Firma noastră vă pune la dispoziție servicii de imprimare ale pungilor pe care le puteți găsi într-o varietate de modele și stiluri. Graficienii noștri vor realiza simulări ale produselor pe care vi le doriți pentru a vă ajuta în decizia finală asupra machetei grafice. Un avantaj considerabil al pungilor de plastic este că dacă sunt achizionate în cantitate mare sunt extrem de accesibile la preț, iar raportul preț- cantitate va fi unul eficient. Din acest motiv, pentru ca rezultatul să fie unul benefic pentru ambele părți, noi vă propunem oferte pentru firme și organizații. Un alt avantaj pe care îl oferă pungile de plastic imprimate este publicitatea gratuită și concepția pe care și-o creează consumatorul în momentul în care utilizează pungile inscripționate cu logo-ul companiei. În momentul folosirii pungii, oamenii conștientizează gradul de vizibilitate al companiei, iar publicitatea nu va mai fi o problemă. În plus, un produs imprimat cu logo-ul companiei va da acesteia un impuls în gândirea oamenilor și în impresia pe care și-o formează despre firmă.

  În timp ce preferința consumatorilor se schimbă treptat în funcție de preocupările legate de mediu, utilizarea pungilor de plastic oferă două avantaje cheie: pe de-o parte pungile de plastic sunt mai durabile decât pungile de hârtie, mai ușor de transportat și sunt, în mod cert, mult mai utile pe ploaie. Pe de altă parte, pungile de plastic sunt reutilizabile pentru o varietate de scopuri și foarte mulți oameni se folosesc de acestea pentru a stoca diverse obiecte.

  Pe lângă punga de plastic tip maiou, există și punga tip banană. Aceasta este ideală pentru obiecte mai grele și voluminoase. Materialul din care este făcut este de calitate superioară, iar susținerea pentru obiecte grele este dată de mânerele decupate. Durabilitatea și rezistența este oferită de întâritura dublă a acestor mânere. Pungile sunt fabricate din polietilenă și prezintă pliuri laterale pentru viabilitate și pentru a suporta o greutate de la 1 până la 15 kg. Acestea sunt preferate datorită materialului fin la atingere și a faptului că nu foșnește când este utilizată.

  Cea mai nouă inovație în categoria pungilor de plastic o reprezintă punga de tip Box Bag, potrivită pentru transportul cutiilor. Aceasta are colțurile tăiate pentru o stabilitate mai bună a obiectelor și pentru a înlătura posibilitatea de a perfora punga cu colțurile sau muchiile cutiilor.

  Procedeul de personalizare a pungilor de plastic se realizează cu ajutorul unui clișeu flexografic. Acest lucru presupune un șablon care este fabricat o singură dată, dar care se poate refolosi ori de câte ori este nevoie, pentru a crea mai multe pungi de diferite modele, inscripționate cu aceeași grafică. 

 • Sacose de panza

  Sacose panza

  Sacoșele din pânză prietenoase cu mediul sunt confecționate din bumbac oragnic, netratat, neînălbit și nevopsit. Opțiunile de material pe care le mai oferim sunt și poliesterul și fetrul. Fiecare pungă este confecționată dintr-un material care să o facă potrivită pentru scopul utilizării.  Puteți alege oricare dintre metodele de personalizare pentru a vă individualiza sacoșa pentru un efect incomparabil. Sacoșele de pânză personalizate sunt o modalitate foarte bună de a promova o echipă de afaceri sau firme și este disponibilă desigur și pentru persoane fizice.  Fiecare produs poate fi imprimate pentru nevoile dumneavoastra particulare, la un preț accesibil.

  Termenul de livrare a sacoșelor de pânză este între 3 și 10 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii. Puteți comanda online pe adresa personalizaresedra@gmail.com. În mail trebuie specificat numărul de sacoșe dorit, persoana de contact și număr de telefon și dacă vreți să ridicați produsele din sediul firmei, ori doriți servicii de curierat. Modalitățile de plată sunt cash, la ridicarea comenzii de la sediu sau ramburs, la primirea coletului.

  Metodele de personalizare

  Metodele de personalizare a sacoșelor de pânză sunt prin serigrafie, transfer serigrafic, transfer termic sau broderie.

  • Serigrafia sau „silk screening” este un model de imprimare bazat pe un șablon, în care cerneala trece printr-o sită fină pe o hârtie. Aceste site au fost inițial fabricate din mătase dar acum se folosesc poliester sau nailon țesute fin. Sita este întinsă pe un lemn sau o ramă de aluminiu, iar cerneala se pune în mijlocul acesteia. Cu o racletă de cauciuc se răspândește cerneala uniform pe toată suprafața sitei, aceasta trecând prin spațiile libere pe hârtie. Pentru fiecare culoare de imprimare se folosește o sită diferită rezultând serigrafia finală, cu o densitate mare a culorii, saturație și textură. Serigrafia este cea mai veche formă de imprimare. Originale sale pot fi urmărite de la printuri la sculpturi în lemn și până mai târziu când artiști foloseau procesul pentru a transfera desene sau modele pentru mătase.
  • Transferul termic conține o bucată de cauciuc care, cu ajutorul căldurii unui cap de imprimare termic, topește cerneala și o transferă permanent pe materialul pe care este aplicat.
  • Broderia este unul dintre procedeele de personalizare speciale contemporane. Modelele digitalizate sunt transformate în broderie cu ajutorul unui software ce transferă informația unei mașini de brodat computerizată. Broderie poate încorpora, de asemenea, alte materiale, cum ar fi benzi de metal, perle, margele, țepi sau paiete.
 • Pungi de hartie

  Pungile hârtie, nu doar pungi de cumpărături

  Reciclabile și reutilizabile, pungile de hârtie pot fi reinventate la fiecare folosire.

  O mulțime de țări și orașe din întreaga lume susțin interzicerea pungilor de plastic sau reducerea lor în mod activ. Majoritatea companiilor și organizațiilor caută alternative ecologice pentru această problemă.  Următorul pas a fost analizarea soluțiilor pentru a înlocui punga de unică folosință. În timp ce pungile de plastic de unică folosință sunt nocive pentru mediul înconjurător, pungile de hârtie pot contribui treptat la despădurire. Astfel, următoarea alegere după pungile reutilizabile sunt fără îndoială pungile din hârtie reciclată. Cum pungile de plastic au fost neglijate, proprietarii de afaceri din toată lumea au fost nevoiți să folosească produsele din hârtie reciclată. Pe lângă faptul că această variantă vine în ajutorul mediului salvând până la 300 milioane de copaci, hârtia reciclată este un plus și pentru economie.

  Pungile de hârtie pe care le oferim sunt disponibile în diferite dimensiuni, variind de la pungi de cadouri la pungi foarte mari. În funcție de nevoile clienților, pungile pot fi produse la comandă, la dimensiunea și modelul dorit. Sedra-XP Advertising  vă pune la dispoziție trei tipuri de pungi de hârtie: pungile de hârtie albă, pungile de hârtie kraft și pungile de cadouri.

  Pungile de hârtie kraft se bucură de o mare popularitate pentru că sunt construite 100% din hârtie reciclată și sunt foarte rezistente și durabile. Acestea pot fi achiziționate atât în varianta de culoare naturală, maro, cât și înălbite sau colorate pentru un plus de eleganță și aspect plăcut. Produsele pot fi ușor folosite în magazinele de cadouri, farmacii, magazine alimentare sau magazine de îmbrăcăminte. Datorită proprietății  pungilor de a păstra alimentele calde mai mult timp, acestea pot fi folosite și în industria de panificație sau cofetării. Mânerele împletite ale acestor produse oferă o mai mare stabilitate și siguranță. Pungile sunt prevăzute cu pliuri laterale pentru a transporta cu ușurință corpuri voluminoase. Datorită acestor criterii, punga kraft a câștigat foarte mulți consumatori în timp, aceștia la rândul lor, folosind-o în diverse scopuri.

  Pungile de cadouri sunt ideale pentru momente festive și pentru a realiza cadouri personalizate. Acestea sunt fabricate dintr-o hârtie de calitate înaltă, având mânere de tip sfoară. Se integrează cu succes în magazinele de cadouri, pentru fiecare ocazie, vacanță, pentru cadouri de nuntă, zile de naștere și evenimente speciale. Dacă ai găsit cadoul perfect și vrei să scapi de criza de a-l împacheta, noi îți venim în ajutor. Alege din gama noastră de pungi de hârtie pentru cadouri, personalizează-ți produsul și bucură-te de cadoul unic pe care îl vei oferi.

  Fiecare pungă poate fi personalizată în acord cu cerințele dumneavoastră. Fie că dețineți o mică afacere, un magazin de suveniruri sau un butic, fie că aveți nevoie de o cantitate mare pentru o afacere dezvoltată, suntem bucuroși să vă ajutăm să găsiți ceea ce aveți nevoie. Dacă doriți amprenta firmei dumneavoastră pe pungile de hârtie, trimiteți-ne logo-ul personalizat și noi ne vom ocupa de comandă. Aceste pungi eco-friendly vor crea o percepție pozitivă în mintea clienților dumneavoastră. Chiar dacă afacerea în sine nu este complet ecologică, cu pași mici, acest lucru va ajuta la îmbunătățirea modului în care clienții vor vedea compania. Folosirea pungilor de hârtie reciclată este un pas înainte. Mai mult decât atât, afacerea va câștiga publicitate gratuită. De fiecare dată când ceva nou este lansat și folosit, se va vorbi despre acest lucru. Faptul că o organizație susține curentul eco și oferă cadouri promoționale este un subiect care va acoperi secția de probleme ale mediului. Acest lucru va demonstra și angajamentul dumneavoastră pentru cauză. Orice poate vorbi despre salvarea planetei, dar toată lumea va judeca acțiunile. Când utilizați pungile de hârtie reciclată, veți arăta inițiativa de a salva copaci și de a ajuta mediul înconjurător.

  Firma noastră se bucură de o experiență de aproape cinci ani în furnizarea de servicii de calitate clienților. Suntem mândri de a vă onora în continuare comenzile și de a livra nu numai produse reușite, ci și încredere și profesionalism. Astfel, dacă doriți o campanie de marketing bazată pe publicitatea avatantajoasă pe care o oferă pungile de hârtie reciclată, ați venit unde trebuie. Produsele pot fi personalizate cu orice alte elemente grafice. Puteți imprima atât logo-ul firmei, cât și texte, mesaje și ilustrații. Bineînțeles, dacă aveți nevoie de ajutor în crearea machetei grafice care urmează a fi imprimate, designerii noștri vor fi disponibili să te ajute. În funcție de produsul pe care îl doriți, vom lucra împreună pentru ca rezultatul să fie conform așteptărilor dumneavoastră. 

pe pagina
Se afiseaza 65-65 din 65 articole
Se afiseaza 65-65 din 65 articole